دیدار رئیس شورای علما با رئیس پوهنتون فاریاب

faryab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۸ - ۱۱:۲۳
دیدار رئیس شورای علما با رئیس پوهنتون فاریاب

یوم یک‌شنبه مؤرخ 26 قوس 1402 محترم الحاج شیخ حیات الله حلیم رئیس شورای علمای فاریاب و تعدادی از اعضای آن شورا با محترم مولوی محمد محق رئیس پوهنتون فاریاب درحالیکه معاونین محترم امور علمی، امور محصلان و رؤسای محترم پوهنحی ها نیز حضور داشتند، دیدار و ملاقات نمودند. درین دیدار رئیس شورای علمای فاریاب، پیرامون اهمیت نهاد های تحصیلی در رشد و بلند بردن سطح علمی و آگاهی عقیدتی محصلان صحبت نموده و از هیئت رهبری پوهنتون فاریاب خواست تا برنامه های موثری در جهت اصلاح فکری محصلان داشته باشند تا ایشان تحت تاثیر پلان و برنامه‌های مخرب دشمنان اسلام قرار نگیرند. بعدا محترم مولوی محمد محق رئیس پوهنتون فاریاب ضمن خوش آمدید و تایید صحبت های رئیس شورای علما، اظهار نمودند که جوانان نیروی بالنده و سرمایه‌ی معنوی جامعه بوده و پوهنتون فاریاب جهت رشد استعداد و اصلاح عقیده‌ی ایشان برنامه‌های سودمند داشته و دارد. رئیس پوهنتون فاریاب همچنان به برنامه های علمی، اصلاحی و عقیدتی این پوهنتون در جریان سال 1402 از جمله: مسابقات کتاب خوانی (ارتش شیطان) و (امارت شناسی)، تدویر کنفرانس‌ها و ورکشاپ‌ها اشاره نموده و اطمینان دادند که محصلان این نهاد تحصیلی آراسته به زیور علم، دانش و افکار اسلامی به جامعه تقدیم خواهند شد. نشست با دعاییه خیر اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۱:۵۶

ارزیابی کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های پوهنتون فاریاب

کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های هشتگانه پوهنتون فاریاب، مطابق چک لست تٲیید شده ریاست محترم تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت محترم تحصیلات عالی، به اساس تقسیم اوقات تنظیم شده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۱:۳۶

تدویر ورکشاپ یک روزه آگاهی دهی

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ برابر با ۱۴۴۵/۷/۲۰ ه. ق.

بر مبنای پلان استراتیژیک پوهنتون فاریاب و به تبع آن، مطابق برنامه های مرتبه آمریت تحقیقات معاونیت تحقیقات و مجله علمی، ورکشاپ یک روزه، تحت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۵۹

معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب

امروز دوشنبه ۹/ ۱۱/ ۱۴۰۲ مطابق/۷/۱۷/ ۱۴۴۵ ه. ق. مجلس معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب، در سالون آمریت تکنولوژی معلوماتی این نهاد، با اشتراک محترم مولوی محمد محق. . .

BACK TO NEWS