LatestShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۱:۵۶

ارزیابی کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های پوهنتون فاریاب

کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های هشتگانه پوهنتون فاریاب، مطابق چک لست تٲیید شده ریاست محترم تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت محترم تحصیلات عالی، به اساس تقسیم اوقات تنظیم شده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۱:۳۶

تدویر ورکشاپ یک روزه آگاهی دهی

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ برابر با ۱۴۴۵/۷/۲۰ ه. ق.

بر مبنای پلان استراتیژیک پوهنتون فاریاب و به تبع آن، مطابق برنامه های مرتبه آمریت تحقیقات معاونیت تحقیقات و مجله علمی، ورکشاپ یک روزه، تحت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۵۹

معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب

امروز دوشنبه ۹/ ۱۱/ ۱۴۰۲ مطابق/۷/۱۷/ ۱۴۴۵ ه. ق. مجلس معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب، در سالون آمریت تکنولوژی معلوماتی این نهاد، با اشتراک محترم مولوی محمد محق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۴۸
Background image

پایان امتحان فضلا و طلبای مدارس خصوصی ولایت فاریاب برای دوره های عالمیه، عالیه و خامسه؛

امتحان مشترک دوره های خامسه، عالیه و عالمیه طلاب و فضلای مدارس خصوصی شهر میمنه و ولسوالی های ولایت فاریاب، که به تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ مطابق ۱۴۴۵/۷/۸ ه. ق. در چهار هال (دو محل در پوهنتون، یک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۳۷

معرفی آمر جدید منابع بشری پوهنتون فاریاب

روز چهار شنبه مورخ ۴/ ۱۱/ ۱۴۰۲ مطابق ۱۴۴۵/۷/۱۲ه. ق. مجلس معرفی آمر جدید منابع بشری پوهنتون فاریاب، در سالون آمریت تکنولوژی معلوماتی این نهاد، تدویر گردید. در  نشست مذکور، ابتدا آیاتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۲۸
Background image

برگزاری پنجمین روز امتحان مشترک دوره های خامسه، عالیه و عالمیه طلاب و فضلای مدارس خصوصی شهر میمنه و ولسوالی های ولایت فاریاب در سال ۱۴۴۵، تحت نظر هیآت اعزامی مرکز، ریاست محترم معارف،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۰:۱۹
Background image

جریان چهارمین روز امتحان مشترک دوره های خامسه، عالیه و عالمیه طلاب و فضلای مدارس خصوصی شهر میمنه و ولسوالی های ولایت فاریاب، تحت نظر هیآت اعزامی مرکز، ریاست محترم معارف، ریاست محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۹:۵۳

برگزاری امتحان روز سوم طلاب و علمای کرام مدارس خصوصی ولایت فاریاب

برگزاری امتحان روز سوم طلاب و علمای کرام مدارس خصوصی ولایت فاریاب، برای دوره های خامسه، عالیه و عالمیه در سال ۱۴۴۵ ه. ق. تحت نظارت مفتی صاحب عبدالمبین و شیخ صاحب حیات الله حلیم، نگران. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۹:۴۸

جریان امتحان مشترک سال ۱۴۴۵ طلاب و علمای کرام مدارس خصوصی ولایت فاریاب

روزهای اول و دوم امتحان طلبه ها و عالمان عظام مدارس خصوصی ولایت فاریاب، در یک فضای کاملا امن و مطمین، تحت نظر هیآت محترم اعزامی مرکز، ریاست محترم معارف، ریاست محترم پوهنتون، ریاست. . .

Pagination